Nézek mint boci az új kapura

2014. január 15. 14:49 - Kergeboci

"Otthoni ízek"

A "cseles" cím csak annyiban igaz, hogy odahaza apró szülő városomba, ezek voltak kaphatóak különleges sörök címke alatt:

Krombacher Dark: lehet csak a hazai csomag ilyen, a kinti nem, de ez nagyon szénsavas, savanykás, amolyan árpás-kukoricás íze volt. Nem jött be.

Krombacher Búza: nagyon, nagyon édes búza sör. Szerencsére a banánosabb fajtából, nem a citrusosból. Végül is, teljesen iható, világot meg nem váltó sör. Nagy mennyiségben viszont már émelyítő.

Karlovacko (újra kost): Ilyent egyszer már ittam, de nem hittem el magamnak, hogy tényleg ennyire rossz volt. Pedig ez tényleg, egyszerűen pocsék. A kukorica darán kívül, semmi más nem jön át belőle. Dög melegbe még lecsúszik, ha nincs egy kőbányai a közelbe inkább. Amúgy meg ott a lefolyó.

Argus Honey: folyékony méz. Végül is egész jól csúszott, gondolom nagyobb mennyiségben a fent említett búzához hasonlóan, émelyítő lenne. Amúgy beszerzési helyét nézve, meglepően pozitív csalódás volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr175759720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása