Nézek mint boci az új kapura

2015. szeptember 11. 10:28 - Kergeboci

Gyónás

Avagy kiöntöm a .. felgyülemlett note-okat a telefonomról.

Jó kis betegség, lustaság és szétszórtság gyűjtötte be őket, és már félek, majd egy tucat a feledés homályába migrálódott azóta. De jön a Feszt és Édes Jó Sörhabok Atyja, annyi újdonság lesz most kint, hogy idén én is a 2-3 decis kóstolok sorát fogom díszíteni, mert nem bírnám ki épp májjal ezt a következő három napot.

Allgauer Buble Bier Bayrisch Hell: tipik német láger. Nem jó, nem vészesen rossz. Hideg napokon jól jöhet.

Konrad IQ Kvasnicovy 11°: édes de frissítően üde, szűretlen (legalábbis csapról annak tűnt) cseh sör. Teljesen rendben van.

Postrizinske Pepinova Desitka 10°: selymes, laktató sör, ízre semmi extra, tipikus cseh sör. Ma szeretem a tipikus szót!

Brewdog Hello My Name Is Little Ingrid: agyament sör. Session IPA, első kortyra beleszerettem eme számomra új stílus keverékbe. Erjedt ananász, keserű vég. Jó kis kezdő betekintés eme világba.

Victory Hop Devil: krémes karamellás csoda beleturmixolt déli gyümölcs válogatással. Csak imádni lehet.

Victory Dirtwolf: édes és alig alkoholos déli gyümölcs turmix ez is. Kevésbé tudathasadásos mint a sima IPAja, de a vártnál kevésbé alkoholos, így mély benyomást tett rám.

Founders Breakfast Stout: száraz, fás szárazságú brutális kávé. A ratebeeres maximum pontszám nem véletlen. Ez maga a földre szállt tökéletesség.

Founders All Day IPA: csöcsi nagytestvére. Hasonlóan narancshéjas, viszont ez fejbe is kólint.

vandeStreek bier Hop Art #5 Black IPA: durván kávés, mélyen gyümölcsös, erős fekete IPA. Nem egy könnyű darab, és nem finomkodik. Ha hülyeséget beszélnék, biztos itt jönne elő belőlem az, hogy rousztus test mögül előtörő illó olajok aromái csapkodják piciny orcádat ha iszod.

Northen Monk Fait APA: na itt sajnáltam csak igazán, hogy eltolták a fesztivált. Igaz, nekem jól jött ki, mert pont lebetegedtem szombat estére, plusz így a most hétvégei munkát is sikerült arrébb tolni. Viszont a Fait APA (és a többi főzdére kihozott Norhten Monk) atyjának így csak egy mini fesztiválba lehetett része, és már repülhetett is vissza haza valamelyik északi tündeföldje tartományba. Plusz a rámtörő fejfájásnak köszönhetően, egy szót se bírtam váltani vele, magyarul is alig tudtam, nem hogy idegenül. A sör ettől függetlenül nem a legjobb. Nyers APAnak indul egy erősen citrázott mellékízzel, ami a vége felé besavanyodik.

Bohemia Regent Tmavy: szénsavas malátás barna sör. Süteménynek elmegy.

 

Igazából vagy át kellene térni untappd-ra (nem tetszik) vagy egy normális külalakra, kitérve a főzde nevére, a sör nevére, ABV értékére, IBU értékére, és főleg a típusára. Hogy lehessen kategorizálni, átlátni (ahogy azt az egyatucatbol.blog.hu -n is elkezdem a filmekkel). Mert kezd egyre kevésbé használható lenni a lista. Mondjuk ennek a fő problémája az éterbe szált feljegyzések.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr597777634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása