Nézek mint boci az új kapura

2013. november 08. 14:16 - Kergeboci

Élesztve

A címben finoman célzott helynek több pozitív és több negatív oldala is van. Egy biztos, olyan "romkocsma" hangulatú hely, ahova sörrajongóként, akár még randit szervezve is elmennék, de baráti társasággal már lehet nem egyből ide ülnénk be. Egy korsó sör mellett szívesen elmesélem, miért, amúgy meg nem rondítom hírét a helynek, két havonta egyszer így is beülünk a társasággal.

Tegnap is. Tömény, őszibarackosra sikerült Stari búzát és még mindig tökéletesre csiszolt Távoli Galaxist kortyolgattunk. E kettő közé muszáj volt becsempészni egy angol mikrófőzde érdekes termékét is.

London Fields Shoreditch Triangle IPA: nagyon finom, édes, gyümölcsös sör, enyhén csípős beütéssel. Sajnos alig keserű, inkább szomjoltónak való, sem mint ipa műkedvelőknek. De ettől függetlenül, íze és karakteressége miatt, simán ++ pontot érne. Egy nagy baj van vele. Ahhoz, hogy ipához szokott ízlelőbimbóim érezzenek belőle valamit, igazán nagy, emberes kortyra volt szükségem. Mert szürcsölgetve semmi. Nos, egy 4 deci (ráadásul alul csapolt 4 deci), 3-4 emberes kortyra elfogy. És ennyi kortyra ezer forint felett fizetni, több mint luxus. Fele áron tökéletes lenne, így viszont soha többet. Így 1 plusz pontra taksálom a háromból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr395620554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása