Nézek mint boci az új kapura

2013. május 17. 17:05 - Kergeboci

Újdonságok

bruttal.jpg

Mostanában kicsit összemosódtak a napok, nem igazán volt időm a sörözésre koncentrálni. Lakás ügyek foglalják le mindennapjaim majd minden percét. Természetesen azért, így is sikerült az elmúlt hetekben, pár különlegességet letesztelni. Talán az egyik, legkülönlegesebb (nem a legjobb) sör féleség a Hemp Brou volt. Az első olyan savanykás söröm ez, mely direkt savanyú. Kicsit az almás ciderekhez hasonlít, és bár annak nem rossz, ezt nem nekem találták ki.

Amit viszont pont nekem szántak, az egy régi ismerős új, valamint egy új ismerős régi köntösben. Az új ismerősöm a Távoli Galaxis, brutálisan finom, ütős, bronz barna színű, minden ízében kiváló IPA. Egy házi sörfőző verseny győztes főzete, biztos vagyok benne, hogy nem sokára kötelező tartaléka lesz minden ilyen nedűvel foglalkozó bolt kínálatának.

A régi ismerős pedig a Brutál Bitter új, hideg komlózott változata. A plusz komlózást egy igazán gyümölcsös ízt adó komlóval végezték el, így még erőteljesebb, még gyümölcsösebb ízt szerzett, úgy, hogy ereje töretlen maradt, és a gyengébb íz világhoz szokott embereket még mindig mellkason veri az első pár korty. Az új főzetett nagy üvegben lehetett kísérleti jelleggel kapni, de úgy látszik annyira megízlett mindenkinek, hogy most már csak ez a változat lesz kapható, kis üvegben és csapról is. Így kell a jóból még jobbat készíteni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr865304977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása