Nézek mint boci az új kapura

2013. május 17. 17:07 - Kergeboci

Szuper szar

Ötletem sincs, kiknek a nagyszerű ötlete volt, hogy május 30.tól Június 30.áig, 1 hónapon belül 4 sörfesztivált sűrítsenek be, de úgy tünik minden hétvégém erről fog szólni. Kezdésnek a Belga Sörnapok, folytatásnak a Főzdefeszt, utána közvetlenül a Budavári (nemzetközi) Sörnapok, majd végül a Cseh Sörnapok. Én meg kezdek hozzászokni a jó ízekhez, félő, hogy a Sörhónapot, edzett ízlelőbimbóim kevésbé fogják kielégítőnek találni, mint tavaly, így nekiállok a Rossz sör kúra első hetének. Csak a szokásos ászokat, vagy sopron főzeteit fogom inni.

Természetesen ezen főzetek közt is sikerült újdonságot találnom.

Borsodi Super Dry. Aki nem szereti a sört, és nem szereti az ízeket, annak majdnem hogy ez a tökéletes választás. Annyi problémája van, hogy még egy kis előíze (borsodi jellegtelen) még van, de gondolom a következő generációba megoldják, és ez lesz az új motto: "Az első korty is olyan íztelen, mint az utolsó!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr525304981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása