Nézek mint boci az új kapura

2014. október 13. 14:48 - Kergeboci

Lista bővítés

India Cobra: ez áll a címkén, bár szerintem hibás a fordítás: rizs, kukorica, E150c, módosított komló termékek. Csábító nem? Amúgy E150c az eredetin nincs, van viszont búza helyette. Az ízhatoson nem látszik, egyedül a kukorica dominál valami meghatározhatatlan savanyúsággal. Nem romlott sör, ezt ilyenre csinálták. Legalább megtanultam értékelni a Sopronit.

La Trappe Isid'dor: belga karamellás édesség. Még mindig nem vagyok belgás, ettől függetlenül finom

Amazon Búza: Jónásba kóstoltam és nagy hatással volt rám. Ez egy jól megkomlózott búza, ittunk már ilyent. Ott igazából az állaga volt egyedül búza, minden másban csak IPA. Ez nem. Csodálatos, kenyeres-búzás alapja van, mint egy rendes búza sörnek, és csak ez után csap át csípős-komlós IPA csodába. Az egyik legjobb ebben a műfajban.

Cerna Hora Matous: finom csehes édesen keserű. Simán elmegy.

Pernstein Perustejn: élénk, erősen élesztős igazi cseh sör, már már a szűretlen Pilsnert idézi. Messziről, de akkor is.

Fóti Oktoberfest: nem írtam róla semmit a jegyzetekbe. De emlékszem rá, hogy simán csúszott. Édes világos láger (annak tűnt legalábbis). Nem nagy szám, de jól csúszik.

Brewdog Brixton: tejes kávés sör, enyhébb ízzel mint illattal. Nagyon feldobta, hogy alig volt szénsavas.

Flying Dog Easy: nagy kortyokban narancsos keserű, de alapvetően inkább citromos vízes sör. Elvileg IPA.

Green Flash West Coast IPA: tökéletes w-c IPA. Enyhén karamellás, beillik egy Anderson Valleys estébe. Egyszerűen hibátlan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr426787161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása