Nézek mint boci az új kapura

2014. február 12. 11:48 - Kergeboci

Megmentő - régiek új köntösben

Kolléga unszolására sikerült két új remek (és egy régi remek) sört is megkóstolni.

Legenda a szememben arról híres, hogy egy azon név alatt forgalmazott termékének minden főzete totálisan más mint az előző. E negatívumuk kellemes mellék hatása révén, sikerült az elmúlt időkben mindig kifogni egy-egy jó darabot (és rengetek hulladékot), mint pl a mostani Black Jack-et. Az előző hányinger hatása helyet, most egy finom kávés stout jött össze (csapról legalábbis), minimálisan több IBU-val, mint azt az ilyen fajta sörtől megszokhattuk.

(újra kóstolva már sokkal jobban IPA-sabb volt, amolyan Brewdog Libertine és kevésbé volt kávés. Gondolom az előző korsó a hordó alja volt)

Plusz bele nyaltunk az új Bitumenbe, mely az eddigi gyümölcsös boros ízvilág helyet, csokis chilis ízzel hirdeti magát. És joggal. Enyhén keserű étcsokiba oltott csípős finom chilis katyvasz lett, mely nekem legalábbis nagyon bejött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr745810864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása