Nézek mint boci az új kapura

2014. február 12. 11:47 - Kergeboci

Felesleges hatfejű sárkány

IMHO!

Trance IPL (? indian pale ?lager??): a második üveg a klotyóban végezte. Mintha egy marék szalmát összeturmixolták volna némi jégerrel és sok sok vízzel. Akkor is ha rendes alapanyagokból lett összeállítva.

Fekete Erdő gyümölcsös porter: még erről hiszem el leginkább, hogy fogyasztásra szánták. Nekem ettől függetlenül nem jött be, amolyan hubba bubbás íz kavargott benne. Elhiszem, ha valakinek tetszik.

Szmog félbarna füstölt: 900 forintért, savanykás enyhén füstös barna sör. Ezen az áron inkább a 424 ha magyar, de bármely külföldi szárazabb stout jobb ízvilágot ad.

RedX: egyedül az ára miatt nem kötekedem vele. Amúgy inkább bármelyik cseh barna, félbarna remekül helyettesítheti.

Redefine Cold: Ez az az ár/íz ahol már nagyon is érdemes a Csakajósör keresését felnyitni és beírni hogy 500-600 forintig, és választani valami mást.

PopCorn kukoricás IPA: egyedül ebben éreztem azt, hogy tényleg megpróbáltak valamit. Édes, és nem túl ipás. Inkább egy kisüveges rendes ipát ennyi pénzért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr665810860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása