Nézek mint boci az új kapura

2013. november 05. 10:32 - Kergeboci

Vegyessaláta

Bittumen újra kóstolása több agysejt pusztulást hozott magával, mint emléket, de szerencsére a telefonom megőrizte, előtte napokban miket kóstoltam.

Redefine: magyar is, vörös is. Hidegen íztelen, szagtalan, szénsavas. Ahogy melegszik, úgy jön elő belőle egy enyhén karamellás íz, és némi fás keserűség. Végeredményen jó kis ivós sör, csak túl kell lendülni az elején.

Lasko Psenicno: iható búza, de nem fogja megváltani a világot. Sokat iszol belőle émelyegni fogsz. A banános krémesebb búzák egyszerű kis képviselője.

Mikkeller Green Gold: kellemes, fagyantás-gyümölcsös, karamellás ipácska. A kicsinyítő jelző, a kategóriájához méltatlan antikeserűség. Szinte már már bak szerűen édes. Ettől függetlenül, egészen jellegzetes, kezdő sör lehetne (ha nem kerülne ennyibe)

Mellékesen megjegyezve, Dieselt kértünk a Legenda Pubba, de a csapból ismételten csak citromlé folyt ki. Emlékeztető magamnak: többet ne próbálkozzak vele. Poker, Joker, Black Light viszont továbbra is jó, ahogy Bittumen édes sör-bor is viszi a prímet. Jó volt látni ezt a helyet, teljesen megtöltve emberrel és rengetek hordóra vert csappal.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr75615849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2013.12.03. 15:28:52

"Mellékesen megjegyezve, Dieselt kértünk a Legenda Pubba, de a csapból ismételten csak citromlé folyt ki. Emlékeztető magamnak: többet ne próbálkozzak vele."

Hm, én palackos verziót próbáltam megint nem olyan régen, az se volt jó. Kár, mert az elején még szuper darab volt, de valami elromlott vele...

"Jó volt látni ezt a helyet, teljesen megtöltve emberrel és rengetek hordóra vert csappal."

Ez valami rendezvény volt, vagy egy átlagos estén is ennyire fut? Enni lehet valamit? Valahogy a kommunikációjuk továbbra se túl profi, se étlap, se itallap...

Kergeboci 2013.12.09. 10:29:25

@promontor:
Koncert nap volt, szerintem minden csütörtök, pénteken van valami hasonló rendezvény (nem zavaróan, elégé hátra eldugva).
Csak tudnám, hogy az ajtóba elhelyezett feliraton kívül, ezek hol vannak reklámozva, mert még facebookon sem láttam, erről semmit
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása