Nézek mint boci az új kapura

2014. augusztus 07. 11:50 - Kergeboci

Esős napokra

Kellemes kis Duna parti söröző, viszonylag elzárva a nagyobb forgalomtól (bár a HÉV azért ott dübörög az ember füle mögött). Kedves kiszolgálás, jó sörök, jó árak. És jó sok eső, sajnos.

A lentiek persze nem mind ott kóstoltak, de egy jó részük igen. 

Fóti Pils (újrakost): most, csapról, fantasztikusan jó volt. 300 forintért főleg. Nem egy világ megváltó sör, de korrekt csehes jelleg. A második korsónál azért kezd édesedni, és a vége felé (főleg ha melegszik) jönnek elő a hibái is, szóval csak szomjoltó kezdő sörnek ajánlom, vagy két ízlelő bimbó gyilkos sör között öblögetésnek.

Bigfoot 2222: pontosan ugyan az a véleményem, mint anno a Razziáról, mikor megjelent. Kiforratlan, összedobált sör, mely nem áll össze egy nagy egésszé. Érzel benne IPA-t, gyümölcsös sört, vörös száraz ale-t, pilseni egyszerűséget. Mindent. Nagyon katyvasz, nem rossz, de sajnos nem is jó. Kollégának tetszett, így hajrá, ki lehet próbálni.

Rothbeer Bakancslista 2: furcsa vas ízű keserű ser. Nekem nem jött be.

?Seripa? : nem tudom ki ez és honnan. De szűretlen jellegű, szintén fémes izű, ipácska. Nem lett főnyeremény.

 Fuller's London Porter: kár hogy ennyire szénsavas, mert nagyon finom kávés lezárása van. Sokkal jobban felértékelődik a sör, ha szépen kirázza az ember belőle a bubikat.

Rooie Dop Double Oatmeal Stout: nehezen tudom meghatározni milyen ízekkel játszik. Csípősen élénk, csokis nedű. A legjobban úgy jellemezném, hogy élmény volt inni. Szórakoztató kis ital volt.

Mikkeller Texas Ranger: selymes, édeskés, kávés chillis. Szeretem az ilyent.

Brewdog Rip Tide: iszap sűrűségű csoda. Csokis előíz, sivatagossá szárító kávés, órákig kitartó utóíz. Fantasztikus stout/porter, fantasztikus! Az egyik legjobb amit ittam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr656580795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása