Nézek mint boci az új kapura

2013. június 08. 08:21 - Kergeboci

Főzdefeszt - 1. (IPA) nap

1 óra után elmúlik az elmúlt napok miatti nyomás.. 2 óra múlván csökken a hetek óta rád nehezedő teher.. 6 óra után azon csodálkozol, hogy vajon miért szemezel az áradó Dunával, és csak félve nézel körbe, vajon pontosan hol is lehetsz.
7,5 óra múlva, haza is találsz és megfogadod, hogy soha többet nem iszol. Azt rájössz, hogy holnap folytatódik a Sörfesztivál, és még semmi búza sört nem ittál.

Máris visszavonod az előbbi hülyeséget!

Csak röviden a napról, értékelések majd jövő héten:

Rengetek, de tényleg rengetek ember. Mindenhol sorban állás.
Cserébe a Pivó sátornál szűretlen cseh IPA-k, Serforrás csak a komlóra kihegyezett IPA-ja, Legenda legendássá váló gyümölcsösebb sötét-barnás IPA-ja, és Gergő 20(21?) komlós főzeléke, melyből 1 dl után, úgy érzed hogy tele vagy (és akkor még hátra van a korsó maradéka, amit jó szokás szerint, ők csurig töltenek).

Jelenleg semmi ízt nem érzek, kiégtek az ízlelő bimbóim.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr355350715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása