Nézek mint boci az új kapura

2014. október 13. 09:43 - Kergeboci

Őszi koccintás - Budapest Oktoberfest

Bár a belépő megléte, a fellépők számomra érdektelensége, és a sörlista (már amit össze tudtam szedni, mert nem volt hirdetve, mi lesz), nem tette valami csábítóvá a kis hazánkba megrendezett "Oktoberfest"-et.

De mivel régi kollégiumi lakótársam feljött Budapestre, elkísértem, mondván hogy jó sört, a már ismerősök között is találok, ha már újdonság nem lesz.

A belépőért, bár nem hiányoltam pl a főzdén, de egész jó zenét, hangulatot kaptunk. Beatrice ki szereti, ki utálja, de másfél órás kis koncertjén előkerült ős Bikini, Beatrice , Neoton Familia, Republic és egy két külföldi klasszikus (pl. Johnny B Goode, House of The Rising Sun). Jó buli volt.

Egy másik sátorban valami jazzes est volt, Dombóvári felkonferálásával, és volt egy sátor ahol pop számokat dolgoztak át kicsit rock&roll-os, kicsit bluesos hangszereléssel.

A sörök között nem volt meglepetés, volt kint jó, volt kint tucat. A német elvileg különlegességeket nem tudtam megkóstolni a nagyszámú érdeklődő (értsd sorban álló) miatt, de cserébe megmutattam vidéki barátomnak, mi féle sör is az IPA, egy jófajta szűretlen búza, vagy egy igazi nem spárba vehető cseh pils.

(összedobva:

jó volt: Serforrás IPA, Zip's Oktoberfest, Kaltenecker Chopper IPA, Zámolyi Világos

zseniális: Legenda Jokerface, Legenda Pony, Svijansky Rytir, Primator Búza, Távoli Galaxis)

A fesztivál eme egy napjának pozitívabb kicsengése volt, mint a Budavárinak (mondjuk ettől nem is vártam igazán semmit, lehet azért), bár a wc-k kihelyezés és karban tartás tekintetében tudnának mit tanulni onnan.

Szó mi szó, tetszett. Jövőre biztos megint kimegyek egy napra, ha úgy alakul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr196786217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása