Nézek mint boci az új kapura

2014. július 09. 14:06 - Kergeboci

Megy tovább..

Mármint a sör kóstolás a fesztiválok után is.

Betty Babe: szűretlen witbier búza sör. Fűszeressége okán van benne valami szúrós keserűség, amire a szűretlen jelleg is rátesz egy lapáttal. Aztán jön a citrom cunami. Bár a nemszeretem kategóriába esik ez utóbbi miatt, de a fűszerezettsége végett meglepően tudathasadásos valami lett. Az ilyesmi már pedig imponál. Csakis kezdésnek, felfrissülés végett.

Pernstejn Svetle Vycepni: enyhén dobozos/fémes ízű. Még mindig iható, keserkés cseh sör.

Opat Kvasnicak pepper: borsos rettenet. Mondjuk rosszabbra számítottam, egész finom volt. A bors a vége felé kezd beütni, onnan kapásból át lehet térni valami fűszerezetlen csirke húsra. Más dimenzió lesz, azt garantálom.

armando_otchoa Sir Smoke-A-Blond: füstös pale ale. Szenesre füstölt pale ale. Szenesre szét füstölt, frissítően üdítő ale. Literekbe fogyasztható.

Mikkeller Hope Burn High: számomra az igazi dupla IPA. Édes, de nem túlzottan, keserű, de pont nem lélegzet ellálítóan. Olyan harmoniát találtam benne, ami kifejekzéséhez nem értek. Így nem is írom le hogy karamellás-grapefruitos ízkavalkádot éreztem, mert nem szabad baromságokat írnom.

Svijany Knzézna: nem kávés, viszont nem is édes. Svijany féle keserű oltva némi cukros-malátás barna sörbe.

Svijany Knize: telt, határozott keserű sör. Még ez sem a kedvenc Rytir, de a határozottan baráti sör.

Kaltenecker Primavera IPA: felhúztak 800 forintra egy 500 forintos IPA-t. Az utóbbi árát teljesen megéri, az elsőnek említettet nem. De nem az árát fogom pontozni. Kellemes, finom és édes ipácska. Kezdő sörnek jó.

Permon IPA: nehezen behatárolható cseh IPA, nem tudtam egyértelmű ízt elkapni belőle. Inkább angolos, bár ahhoz képest talán egy csöppet ízesebb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr776487771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása