Nézek mint boci az új kapura

2015. június 01. 15:43 - Kergeboci

Még mindig előtte

Szépen összeszedett listát raktak fel a hivatalos oldalra, lehet csemegézni, lehet kóstolós listákat gyártani:

http://fozdefeszt.hu/sorkinalat#centersorkinalat

UPDATE: és a saját kóstoló listám kész!   <--- ha nem látszik de ez egy link 

Viszont a poharas kérdés, az már neccesebb. Még mindig örülök a helyszín választásnak, szeretem, hogy nem készpénzes a fesztivál, és nagyon nagyon örülök annak, hogy nem műanyag pohárral szerencsétlenkedünk.

Viszont a kérdésre, hogy vissza lehet-e helyszínen is cserélni a következő választ kaptuk:

Főzdefeszt - Első Hazai Kézműves Sörfesztivál "A megvásárolt Főzdefeszt korsót hazaviheted emlékbe, vagy a fesztivál utáni 4 hétben beválthatod, és lefogyaszthatod az árát Léhűtő-Kézműves Sörözőben vagy az Élesztő Házban!"
Tehát a fesztivál alatt nem válthatod vissza, mert nem a fesztivál veszi vissza, hanem a Léhűtőben és az Élesztőben fogyaszthatod le az árát, ha a rendezvény után (hétfőtől) visszaviszed.

De ez még mindig egy 3 napos fesztivál, és tudom, hihetetlen, valaki mindhárom napra ki akar menni. Jó lesz minden nap magammal cipelni egyet. Legalább korsó cserére lesz lehetőség.

Aki meg menni szeretne valahova a fesztivál után, cipelje magával. Diszkóba/koncerten a ruhatárnál biztos leadható!

Gondolom most mindenki örül, aki nem a belvárosból tér be este a fesztiválra. Értem én, hogy nem kötelező menni, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a megoldás.

Én szívesen hazavinném a korsót, az utolsó(!!!) napon. De van aki nem. Akkor már legyen belépős a fesztivál és opciónális a korsó vásárlás, és megveszi aki akarja. De most több száz ember csak azért vesz korsót, hogy utána a parkban a fákon összetörje, mert nem fogja haza cipelni.

Az ingyenes sörfesztivál ami egy napra 1000 forint, és ha úgy sikerül, akkor 3 napra 3000.

Ehh..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bociazujkapura.blog.hu/api/trackback/id/tr937509520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nézek mint boci az új kapura
süti beállítások módosítása